注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

No pain no gain

建筑设计>>hjl891212 flickr>harrywong891212

 
 
 

日志

 
 
关于我

lifestyle 建筑 设计 摄影 大混集

网易考拉推荐

几部船,几只狗  

2009-10-17 23:56:42|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

老妈去了九寨沟,老爸去了青海同甘肃,又剩翻自己一个孤零零喺屋企,唉...

琴晚玩桌游,两拨人,走了一批又再来一批。跟住又去食宵夜,搞到成差唔多6点先瞓。

下午同表哥一行人去大学城中心湖放船。同行有两只狗,分别系表哥屋企只狗B仔同一只已经唔认得佢,仲成日虾佢嘅佢嘅(唔系条)女——可儿。

 

红色圈嘅系成日虾老窦嘅狗女可儿。蓝色带嘅系畀个女下到冇嗮声出嘅B仔。

几部船,几只狗 - harry - 日记簿

B仔好惊水,但可儿就好中意游水...图为B仔。几部船,几只狗 - harry - 日记簿

图为表哥部船。(排气喉处于异位状态)

几部船,几只狗 - harry - 日记簿

周末嘅中心湖好多人,拍拖嘅班会嘅放船嘅影相嘅影DV嘅(我)放风筝嘅玩狗嘅飘移嘅(某汽车商),好热闹。

几部船,几只狗 - harry - 日记簿

今日就咁over。听日继续去玩桌游...

  评论这张
 
阅读(75)| 评论(13)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017