注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

No pain no gain

建筑设计>>hjl891212 flickr>harrywong891212

 
 
 

日志

 
 
关于我

lifestyle 建筑 设计 摄影 大混集

网易考拉推荐

同志!同志!  

2008-07-31 01:33:09|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

上海之行,行程在舜屋企的压力下不断删减压缩,净翻落嚟嘅,都系精华之中嘅精华(详情见QZONE),但系,佢屋企依然唔满意,咁我仲可以点呢?一个人去旅行.

晚上,学院群的一个人加咗我,问我系未去上海。跟住倾啊倾......发觉,对方原来系一个成日一个人去旅行嘅女仔!

相谈甚欢!好多佢去过嘅地方我都好向往或者打算去,而我去过嘅地方佢又正打算去。

上海佢去过了,迟啲打算再去多次(一开始以为佢想同我一齐去添,害我空欢喜咗一阵...);

前排佢啱去完山东返嚟,而喺我旅游目的地列表仲青岛正系排喺第三位!(鱼饺啊!!!八大关啊!!!)

佢跟住仲要去一个地方,打算去江西。哗,江西我都唔记得自己去咗几次了,于是就推荐咗庐山同三清山畀佢~不过点解唔同我去上海呢~唉...

而且,仲有好多相同点,中意旅行就唔使讲啦,重要嘅系大家都甚少跟团去旅行(我2次,佢1次)、大家都好憎旅行团(现在我还小,还穷,出国就将就一下吧....我的梦想是自由自在地走遍欧洲!)

果然系同志啊!

我中从佢度学识要一边旅行一边写游记(真系好提议啊!以后一定要咁做!)

揾到相同爱好与经历嘅人,好开心啊!

吼吼吼!满怀激动地去冲凉瞓觉!

  评论这张
 
阅读(64)| 评论(6)
推荐

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017